Засадничі міфи ізраїльської політики


Засадничі міфи ізраїльської політики
Засадничі міфи ізраїльської політики

Издание:
ISBN: 2-951-000-5
Год публикации: 1996
Ключевые слова: Аушвціц Аушвіц Бабин брехня війна геноцид голокост гої Дахау документи жиди жидобільшовизм капо концтабір масони мці народ Освенцім Палестина погроми ревізіонізм репресії Собібор срср сіонізм терор українці Хелмно хуцпа циклон євреї ізраїль історія
Автор:
Роже Гароді

Переводчик:
Олексій Токар

Жанр:
Публицистика, Политика и дипломатия, История, Религия



Читать фрагмент Иллюстрации

Аннотация:

Роже Ґародi
Засаднчі міфи ізраїльської політики ВСТУП Ця книга — історія єресі, що полягає в буквальному та вибірковому прочитанні текстів Священного Писання з метою зробити з релігії знаряддя політики. Це смертельна хвороба кінця нашого століття, що я вже визначив у моїх книгах, спрямованих проти різних форм фундаменталізму.
Я боровся з нею в середовищі мусульман у книзі "Велич і занепад Ісламу" з ризиком розсердити тих, кому не подобається, коли я говорю, що "ісламізм — це хвороба Ісламу".
Я боровся з нею в середовищі християн у книзі "До релігійної війни" з ризиком розсердити тих, кому не подобається, коли я говорю, що "Христос Павла — це не Ісус".
Я борюся з нею сьогодні в середовищі жидів у книзі "Засадничі міфи ізраїльської політики" з ризиком викликати на себе громи й блискавки ізраїльських сіоністів, яким не сподобалося вже, що сказав про них рабин Хірш: "Сіонізм хоче визначити жидівський народ як національну спільність… Це...