Только для взрослых 18+

ВНИМАНИЕ!

Эта страница может содержать материалы для людей старше 18 лет. Чтобы продолжить, подтвердите, что вам уже исполнилось 18 лет! В противном случае закройте эту страницу!

Да, мне есть 18 лет

Нет, мне нет 18 лет

Мальва Ланда


Мальва Ланда
Мальва Ланда

Издание:
ISBN: 966-7188-94-9
Год публикации: 2004
Издательская серия: Fest ПРОЗА
Ключевые слова:
Автор:
Юрій Павлович Винничук

Переводчик:

Жанр:
Эротика, Фэнтези: прочее



Читать фрагмент Иллюстрации

Аннотация:

Юрій ВИННИЧУК
МАЛЬВА ЛАНДА
Роман ЗАМІСТЬ ПЕРЕДМОВИ 1
Містик і містифікатор, еротоман і тихий хуліган, він надовго запам'ятається своєю скандальною підробкою ірландського епосу «Плач над градом Кия» Ріангабара, підробкою, яка довела живучість галицької макферсонівщини в умовах ще навіть не горбачовської перестройки. Це був справжній культурний бунт, що сміливістю своєю не поступався виступам українських дисидентів, і навіть більше — був витонченим естетським жестом, зробленим з любов'ю. Але хіба не «любовним обманом» є справжня література, яка англійською мовою так і називається — «фікція».
Проте сам Винничук — не фікція, а невтомний трудар українського письменства, його символічний фалос. Так, він, мабуть, найплідніший із найталановитіших українських літераторів. Письменник, який не боїться бути вразливим і сентиментальним. Либонь, жоден український прозаїк не може похвалитися тотальною всеїдністю, підвладною тільки йому. Жанрово,...